PABLO EXCLUSIVE PASSION FRUIT

From: 3.33

PABLO EXCLUSIVE PASSION FRUIT vie sinut matkalle voimakkaan ja rohkean maun maailmaan. Tämä tupakaton herkku yhdistää intohimon hedelmän houkuttelevan makeuden ja kirpeyden, tarjoten räjähtävän makuelämyksen. Slim-muotoilun ansiosta jokainen pussi sisältää huimat 50mg nikotiinia, mikä varmistaa intensiivisen kokemuksen, joka ei ole suunnattu aloittelijoille.
Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

Clear

Description

PABLO EXCLUSIVE PASSION FRUIT tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta, tarjoten hienovaraisen ja kannettavan nuuskauskokemuksen. Jokainen purkki sisältää 20 slim-muotoista annosta, jotka on suunniteltu täydellisesti liikkeellä oleviin hetkiin. Kun kaipaat voimakasta nikotiinipotkua hedelmäisen maun kera, valitse Pablo Exclusive Passion Fruit -nuuska.

 

Kuinka käyttää Nicopodseja?

Toimenpideaika 5-30 minuuttia. Kasvipohjainen resorptioliuska tupakoinnin lopettamiseksi ei ole lääke. Älä käytä: Alle 18-vuotiaat, raskaana olevat henkilöt ja henkilöt, joilla on korkea herkkyys nikotiinille. Käyttö: Aseta ylähuulen taakse 5-30 minuutiksi. Sylje se sitten pois ilman nielemistä. Käytä enintään yhtä annospussia 2 tunnin aikana.

EI SISÄLLÄ TUPAKKATUOTETTA

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
TASTE

HEDELMÄT

NICOTINE LEVEL

50MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

BRAND

PABLO EXCLUSIVE

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS