Hot

PABLO EXCLUSIVE FROSTED ICE

From: 3.33

PABLO EXCLUSIVE FROSTED ICE on erittäin voimakas nikotiinipussi, joka tarjoaa raikkaan ja viileän makuelämyksen yhdistettynä intensiiviseen nikotiinipotkuun. Tämä slim-muotoinen pussi on suunniteltu erityisesti kokeneille käyttäjille, jotka arvostavat sekä vahvuutta että raikkautta. FROSTED ICE yhdistää jäisen mentholin ja makean vivahteen, luoden tasapainoisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Tämä tuote ei sisällä tupakkaa, tuhkaa tai savua, joten voit nauttia puhtaasta ja virkistävästä kokemuksesta missä tahansa.

Se yksinkertaisesti ylittää sinut jäisillä tuntemuksilla. Sen tärkein ominaisuus on voimakas maku, nopea ja terävä vaikutus ja upea raikas jälkimaku.

Annoksen koko: 0,6g
Nikotiini: 50mg/1 gramma
Nikotiinia annosta kohden: 30mg
Annoksia yhdessä paketissa: 20 kpl

Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

Clear

Description

Pablo Exclusive Frosted Ice täyttää maailman keveydellä ja raikkaudella, ja se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka nauttivat voimakkaista tuntemuksista. Muista, että PABLOlla on erittäin vahva maku, joten se ei sovi aloittelijoille eikä tytöille. Ole varovainen sen kanssa ja koe sen voima. Olemme varmoja, että se ei miellytä vain sinua, vaan myös ympärilläsi olevia ihmisiä!

Kuinka käyttää nikotiinipusseja

Vaikutusaika 5-30 minuuttia. Resorptioplate, joka perustuu kasveihin, tupakoinnin lopettamiseen ei ole lääke. Älä käytä: Alle 18-vuotiaat henkilöt, raskaana olevat naiset ja henkilöt, joilla on korkea herkkyys nikotiinille. Käyttö: Aseta ylähuulen taakse 5-30 minuutiksi. Sitten sylje se pois nielemättä. Älä käytä enempää kuin yhtä annospussia 2 tunnin aikana.

EI TUPAKKATUOTE.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
BRAND

PABLO EXCLUSIVE

TASTE

KURTEETTU JÄÄ

NICOTINE LEVEL

50MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS