Hot

PABLO ICE COLD

From: 3.33

PABLO ICE COLD on äärimmäisen voimakas nikotiinipussi, joka tarjoaa intensiivisen jäätävän mentholin ja viilentävän tunteen. Tämä slim-muotoinen pussi on suunniteltu erityisesti kokeneille käyttäjille, jotka etsivät voimakasta ja pitkäkestoista elämystä ilman tupakkaa, tuhkaa tai savua. ICE COLD tarjoaa raikkaan ja herättävän kokemuksen, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat nauttia vahvasta nikotiinipotkusta ja viileästä, virkistävästä mausta.

Huomioithan, että tämä tuote ei ole tarkoitettu aloittelijoille. Se on erityisen voimakas ja voi tarjota upean huuman hetkessä.

Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

SKU: N/A Categories: , Tags: , , , ,
Clear

Description

PABLO ICE COLD on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat voimakkaita tuntemuksia ja kaipaavat välitöntä virkistystä. Sen vahva mentholimaku herättää aistit hetkessä ja tarjoaa pitkäkestoisen vaikutuksen, joka kestää pitkään. Tämä tuote ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan niille, jotka etsivät todellista potkua ja ovat valmiita kohtaamaan intensiivisen nikotiinikokemuksen. PABLO ICE COLD on laadukas ja luotettava valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää raikkauden ja vahvuuden jokapäiväiseen käyttöön.
Muut parametrit:

Pussin paino – 0,6 grammaa

Nikotiinipitoisuus – 30 mg/pussi

Nettopaino – 12g.

Kuinka käyttää Nicopodsia:

Vaikutusaika 5-30 minuuttia. Laatta liukenemiseen, kasvipohjainen tapa taistella tupakointitottumuksia vastaan, ei lääke. Älä käytä: Alle 18-vuotiaat, raskaana olevat henkilöt ja nikotiinille herkät henkilöt. Käyttö: Aseta ylähuulen taakse 5-30 minuutiksi. Sylje se pois nielemättä. Käytä enintään yhtä annospussia 2 tunnin aikana.

EI TUPAKKATUOTE

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
BRAND

PABLO

TASTE

PUNAINEN

NICOTINE LEVEL

30MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS