Hot

PABLO MINI ICE COLD

From: 3.33

PABLO MINI ICE COLD on pieni mutta erittäin voimakas nikotiinipussi, joka tarjoaa intensiivisen jäätävän mentholin ja raikkaan kokemuksen. Tämä mini-muotoinen pussi on suunniteltu kokeneille käyttäjille, jotka haluavat nauttia vahvasta nikotiinipotkusta huomaamattomassa ja kätevässä muodossa. PABLO MINI ICE COLD yhdistää viileän ja pitkäkestoisen vaikutuksen ilman tupakkaa, tuhkaa tai savua, tehden siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja voimakkuutta kompaktissa koossa.

Huolimatta pienestä koostaan, PABLO Mini on todellinen peto. Se on erittäin voimakas ja tunnetaan erittäin korkeasta nikotiinipitoisuudestaan.

Pussin koko: 0,5g
Nikotiini: 30mg/1g
Nikotiinia per annos: 15mg
Pusseja pakkauksessa: 30 kpl

Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

Clear

Description

PABLO MINI ICE COLD on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia voimakkaasta nikotiinikokemuksesta missä ja milloin tahansa. Sen pieni koko tekee siitä helpon kantaa mukana, mutta se ei tingi tehosta tai raikkaudesta. Tämä tuote sopii erinomaisesti kokeneille käyttäjille, jotka arvostavat tehokasta ja virkistävää nikotiinipussia kompaktissa ja huomaamattomassa muodossa.

Tässä tapauksessa koko ei ole ratkaiseva. Olemme varmoja, että Pablo Mini Ice Cold hämmästyttää sinua raikkailla tuntemuksillaan ja upealla jälkimaulallaan.

Käyttöohjeet Nicopodsille:

Vaikutusaika 5-30 minuuttia. Laita pussi suun ylähuulen taakse, anna vaikuttaa 5-30 minuuttia. Sylje pois käytön jälkeen, älä nielaise. Älä käytä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai nikotiinille herkille henkilöille. Käytä enintään yhtä pussillista kahden tunnin aikana.

EI TUPAKKATUOTE.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
BRAND

PABLO MINI

TASTE

JÄÄKYLMÄ

NICOTINE LEVEL

30MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS