Hot

PABLO DRY RED

From: 3.33

Pablo Dry Red on erittäin vahva nikotiinipussi, joka yhdistää minttuisen raikkauden ja pitkäkestoisen, kuivan jälkimaun. Tämä Killa-tuotemerkin isoveli tarjoaa intensiivisen kokemuksen, joka on suunnattu kokeneille käyttäjille. Laadukkaista ja luonnonmukaisista ainesosista valmistettu Pablo Dry Red on täydellinen valinta niille, jotka etsivät voimakasta ja raikasta vaihtoehtoa ilman tupakkaa, tuhkaa, savua tai väriaineita.

Yksi annoskoko: 0,6g
Nikotiini: 30 mg / 1 gramma
Nikotiini per annos: 20mg
Annoksia yhdessä pakkauksessa: 20 kpl

Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

Clear

Description

Pablo Dry Red on erinomainen nikotiinipussi, joka tarjoaa minttuisen raikkauden ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen, miellyttävän kuivan jälkimaun. Tämä tuote on vaarallinen aloittelijoille, mutta uskomattoman vahva kokeneille käyttäjille. Pablo Dry Red on Killa-tuotemerkin isoveli, ja se erottuu korkealaatuisilla, luonnonmukaisiin ainesosiin perustuvilla tuotteillaan. Sen makupaletti on upea, mutta vieläkin voimakkaampi. Pablo ei sisällä tupakkaa, tuhkaa, savua tai väriaineita, tehden siitä fantastisen valinnan vahvojen tuntemusten ystäville.

Käyttöohjeet Nikopodeille:

Vaikutusaika 5-30 minuuttia. Levitä ikenen alle resorptiopohjaiselle alustalle, taistelemaan tupakoinnin tapaa vastaan – ei ole lääke. Älä käytä: alle 18-vuotiaat, raskaana olevat tai henkilöt, joilla on korkea herkkyys nikotiinille. Käyttö: aseta ikenen alle 5-30 minuutiksi. Sitten sylje pois ilman nielemistä. Älä käytä enempää kuin yhtä annospussia kahden tunnin aikana.

EI TUPAKKATUOTE

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
BRAND

PABLO DRY

TASTE

PUNAINEN

NICOTINE LEVEL

30MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS