Hot

PABLO EXCLUSIVE GRAPE ICE

From: 3.33

Pablo Exclusive Grape Ice on vahva nikotiinipussi, joka yhdistää mehukkaan viinirypäleen makeuden ja jäätävän mentholin raikkauden. Tämä slim-muotoinen pussi on suunniteltu kokeneille käyttäjille, jotka haluavat nauttia intensiivisestä nikotiinipotkusta ilman tupakkaa, tuhkaa tai savua. Grape Ice tarjoaa pitkäkestoisen ja tasapainoisen makuelämyksen, jossa viinirypäleen hedelmäisyys kohtaa mentholin virkistävän vaikutuksen. Tämä tuote on täydellinen valinta niille, jotka etsivät uutta ja erottuvaa makukokemusta.

Annoksen koko: 0,6g
Nikotiini: 50 mg/1 gramma
Nikotiinia per annos: 30 mg
Annoksia yhdessä paketissa: 20 kpl

Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

Clear

Description

Pablo Exclusive Grape Ice on poikkeuksellisen voimakas tuote, joka tarjoaa salamannopean vaikutuksen ja raikkaan jälkimaun. Rypäleen sävyt tuovat makuun makeaa hienostuneisuutta, ja jäinen tunne luo viilentävän elämyksen. Pablo on yksi maailman suosituimmista nikotiinipussimerkeistä, luotu Killa-valmistajien toimesta ja tunnettu korkeasta laadustaan sekä brutaalista vaikutuksestaan. Muista, että Pablo Exclusive Grape Ice ei sovi aloittelijoille. Se voi tarjota unohtumattoman elämyksen, mutta sinun täytyy olla siihen valmis.

Kuinka käyttää nikotiinipusseja:

Vaikutusaika 5-30 minuuttia. Levitä suun yläpuolelle resorptiota varten, kasvipohjaiselle pohjalle, taistelemaan tupakoinnin tapaa vastaan. Ei ole lääke. Älä käytä: Alle 18-vuotiaat, raskaana olevat henkilöt ja henkilöt, joilla on korkea herkkyys nikotiinille. Käyttö: Aseta suun yläpuolelle 5-30 minuutin ajaksi. Sylje pois ilman nielemistä. Käytä enintään yhtä annospussia 2 tunnin aikana.

EI TOBACCO-TUOTE.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
BRAND

PABLO EXCLUSIVE

TASTE

GRAPE ICE

NICOTINE LEVEL

50MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS