Hot

PABLO NICLAB ICE

From: 3.33

PABLO NICLAB ICE on innovatiivinen nikotiinipussi, joka tarjoaa äärimmäisen raikkaan ja viilentävän kokemuksen. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti kokeneille käyttäjille, jotka etsivät voimakasta nikotiinipotkua ilman tupakkaa, tuhkaa tai savua. NICLAB ICE yhdistää jäätävän mentholin ja viilentävän vaikutuksen, tarjoten pitkäkestoisen ja virkistävän elämyksen. Slim-muotoinen pussi istuu huomaamattomasti ja mukavasti, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia puhtaasta ja voimakkaasta nikotiinikokemuksesta missä tahansa.
Lisää makuja löytyy PABLO NUUSKA -luettelosta

Clear

Description

PABLO NICLAB ICE on osa Pablon uutta, erittäin vahvaa nikotiinipussivalikoimaa, joka on suunniteltu erityisesti kokeneille käyttäjille. Tämä tuote erottuu muista paitsi voimakkuutensa myös ainutlaatuisen raikkaan makuprofiilinsa ansiosta. NICLAB ICE sisältää korkealaatuisia ja luonnollisia ainesosia, jotka takaavat puhtaan ja miellyttävän kokemuksen ilman lisäaineita. Sen huomaamaton slim-muotoilu tekee siitä kätevän käyttää missä tahansa tilanteessa, tarjoten samalla tasapainoisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. PABLO NICLAB ICE on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää vahvuuden ja raikkauden päivittäisessä nikotiininautinnossaan.
Annoskoko on 0,8g.
Nikotiinia on 30mg/1g ja yhdessä annoksessa on 25mg nikotiinia.
Yhdessä pakkauksessa on 20 annosta.

Vaikutusaika 5-30 minuuttia. Laatta liukenemiseen, kasvipohjainen tapa taistella tupakointitottumuksia vastaan, ei lääke. Älä käytä: Alle 18-vuotiaat, raskaana olevat henkilöt ja nikotiinille herkät henkilöt. Käyttö: Aseta ylähuulen taakse 5-30 minuutiksi. Sylje se pois nielemättä. Käytä enintään yhtä annospussia 2 tunnin aikana.

EI TUPAKKATUOTE

 

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions N/A
BRAND

PABLO

TASTE

PUNAINEN

NICOTINE LEVEL

30MG/G

MÄÄRÄ

Pahvilaatikko (240 kpl), Purkki (1 kpl), Torni (10 kpl)

RELATED PRODUCTS

BEST SELLING PRODUCTS

LATEST PRODUCTS

TOP RATED PRODUCTS